nyfiken på våra yogainstruktörer?

Lär din kropp att röra sig på ett friare sätt

Lugna hjärnan och sinnet

Skapa inre ro, släpp spänningar i kroppen och minska stress. 

Våra underbara yogalärare guidar dig i SOMA MOVE®, Power Vinyasa, Slow Vinyasa, Yogalates, Yin Yoga och BODYBALANCE®.

Att ta med: Vattenflaska, handduk och yogamatta. 

passbeskrivning

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® innehåller mjuka, atletiska övningar och består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. Fokus ligger på att arbeta med kroppen som en helhet och i harmoni med andningen. Du får upp pulsen, men på ett varsamt sätt, och du väljer själv utifrån din dagsform om du vill göra långsamma eller högintensiva rörelser. 

SOMA MOVE® - SLOW 
SOMA MOVE® - SLOW passar för dig som känner dig stel och orörlig. Alla övningar utförs stående och du belastar inte din onda nacke, axel, handled eller liknande. Du gör kroppen mer träningsbar igen med atletiska men ändå mjuka rörelser. Passar för alla kroppstyper.
 
Power Vinyasa 
För fitnessentusiasten - förvandla stress till svett. Denna dynamiska klass stärker, balanserar och avgiftar hela din kropp och själ. Det uppnås när du rör dig genom mer utmanande arbetsställningar och ihopkopplade andetag. Ställ in dig på en energigivande spellista. Power Vinyasa kommer att förbättra din övergripande yogakondition som aldrig förr, detta genom att introducera övningar som sit-ups, armhävningar och knäböj - allt inom yoga flödet. 

Slow Vinyasa
Slow Vinyasa passar dig som vill få kroppen att fungera bättre i rörelse och samtidigt uppleva känslan av att sinnet blir mer stilla, klart och öppet. Det är en mjukt dynamisk och fritt flödande yogaform där det finns gott om tid att utforska olika yogapositioner (asanas). Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse", och den här klassen lägger extra fokus på att med hjälp av andningen skapa ett långsamt flöde mellan olika positioner. 
 
Yogalates 
Denna klass kombinerar yogans övningar med grundstyrkan i Pilates. Räkna med att arbeta hårt i denna klass som har fokus att stabilisera och stärka kroppens kärna men också träna kroppen som helhet! Yogalates är perfekt för dig som älskar hög energiyoga och coreövningar. Denna klass kan förstärkas med användning av ett yogablock och en motståndsring (finns att låna).

Yin Yoga
Yin Yogan är en lugn inåtgående tyst meditativ yogaform där man i första hand påverkar yindelarna i kroppen, såsom bindväv, leder och ligament.

BODYBALANCE®
En perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka, balans och rörlighet till skön och följsam musik. Klassen avslutas med en stunds avslappning och meditation.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för de senaste nyheterna!