Mälarö Träningsverk hjälper dig till en aktivare livsstil i personlig miljö – här är alla välkomna!

Vårt mål är att få dig att känna glädje och samvaro med andra genom träning. Vi vill ge dig UNIKA upplevelser som får dig att längta tillbaka.

Du kan komma till oss för att träna och umgås med dina nära och kära, kollegor och vänner, och givetvis med oss. Vår ambition är att du ska trivas, oavsett om du besöker oss för en trevlig fika eller ett hårt träningspass.

Hos oss finns alternativ för dig som nybörjare och för dig som vill ta din träning till nya nivåer. Merparten av våra medlemmar idag hade aldrig tränat innan de kom till Mälarö Träningsverk.

Här hjälper vi varandra, skrattar och har trevligt. Just den sociala gemenskapen hoppas vi kommer få dig att längta tillbaka till nästa besök.

Se vårt utbud av träning, vad passar dig? Tveka inte att kontakta oss på info@malarotraningsverk.se för att komma igång! Eller kom förbi under receptionens öppettider.

Vill du jobba hos oss?

Vi på Mälarö träningsverk söker alltid nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration. Hos oss finns det möjligheter för dig som vill jobba med träning och hälsa. 

Vi har ett erbjudande till dig!


Superdeal maj-juli: Teckna valfritt Bundet medlemskap (Standard, Yoga, Zone, Verket) och få hela sommaren gratis.

Fyll i formuläret nedan för att ta del av erbjudandet!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för de senaste nyheterna!