Så här säger våra medlemmar!

 • Ni har en anläggning som gör att jag längtar tills jag får åka till gymmet. Personalen är proffsig och så trevlig. Tack för att ni finns!
  /Carolin
 • Stor fin anläggning med allt man kan tänka sig, gym med alla tänkbara redskap mm. Trevlig och hjälpsam personal
  /Stefan
 • Bästa gymmet jag tränat på. Har tidigare gått STC men kände inte samma motivation som jag känner nu när jag går på Mälarö träningsverk.
  Fantastiska pass och samt jätte bra utrustning för alla behov.
  /Trixi

Toppengym- inspirerande och motiverande! Jag har haft medlemsskap ca 5 år och har aldrig sett någon anledning att sluta. Jag har haft premium medlemskap med allt inklusive, haft suverän personlig tränare och även tränat i liten grupp. Allt tipptopp! Nu fokuserar jag på yogautbudet som är suveränt! Du får så mycket för pengarna, jämfört om du går på yogastudior eller yogakurs någon annanstans. Yogainstruktörerna är fantastiska, speciellt Petra som alltid har varit min favorit <3
/Lena

 • Det är ett trevligt ställe att träna på. Man känner, bara genom att komma dit, att det är påkostat. Man får vad man betalar för.
  Trevlig personal. Rent och fint.
  Gymmet är bra utrustat. Jag är kräsen när det kommer till detta men de har top-of-the-line utrustning ffa på nedervåningen (inte att det på något sätt är dåligt på övervåningen) men där är det technogym med magasin.
  Så jag har inte ångrat en enda dag att jag bytte för snart två år sen.
  Se inte vad det kostar per månad utan se till vad du faktiskt får för pengarna om du tex jämför med STC.
  /Carl
 • Bästa stället! Bra utbud, grymma tränare, fräscht. Alltid trevlig stämning oavsett vem som kör ett pass. Ett gym för alla oavsett var på träningsstegen man befinner sig!
  /Sara
 • En 5:a såklart! Klasser som jag gillar, så inspirerande instruktörer som hjälper mig att pusha mig till bättre styrka och hälsa. Men en stor del är verkligen gemenskapen och värmen som ni lyckats skapa på MTV. Jag längtar till träningen mycket för den gemenskapen och peppen som alla som tränar hos er ger till varandra. Så mycket skratt och nya bekantskaper. Man möts alltid med ett leende. En så viktig mötesplats för styrka, välbefinnande och glädje. Tack till er💚!
  /Simone
 • Bästa gymmet med trevlig personal, fungerande maskiner, rent, rymligt, härlig belysning och trevliga med-motionärer. Gott om gratis parkering. Fin soffhörna där man kan chilla efter träning.
  /Anne
 • Bästa gymet med en lyxig inredning, fantastisk personal och framförallt grymma gruppträningspass!
  /Ilona
 • Måste vara världens bästa gym.
  Instruktörerna är fantastiska, ett härligt personligt klimat i hela anläggningen. Och grymma lokaler. Toppklass helt enkelt🤩
  /Krister
 • Träningsglädje på alla plan! Stora fina, luftiga, moderna lokaler på två plan. Trots storleken på anläggningen så lyckas de behålla den lite familjära & personliga touchen.
  Utbudet av träningsformer & klasser är fantastiskt.
  Här finns något för alla & det går inte att göra annat än att varmt rekommendera MTV!
  /Annika

Vi har ett erbjudande till dig!


Superdeal maj-juli: Teckna valfritt Bundet medlemskap (Standard, Yoga, Zone, Verket) och få hela sommaren gratis.

Fyll i formuläret nedan för att ta del av erbjudandet!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för de senaste nyheterna!