Med vårt stöd kommer du enkelt att LYCKAS!

Enkla kostråd och hälsosamma matlådor, kost- och träningsfeedback, roliga träningspass med PT varje vecka. Allt för att du ska hitta motivationen och glädjen i din träning och nå dina viktmål. Dessutom har du ett Exclusivemedlemskap under tiden, som gör att du kan välja och vraka bland andra pass och träningsformer också.

VILL DU FÅ EN GRATIS VÄGNING OCH KONSULTATION?

anmäl dig här!


VI HJÄLPER DIG TILL ETT LÄTTARE LIV! 

Med roliga träningspass med PT, god mat och en massa grymma tips på hur du kan lyckas, coachar vi dig på resan mot dina mål! 
Alla kan vara med - vi anpassar och utmanar dig utifrån just dina behov och önskemål. Allt för att du ska känna dig framgångsrik och få resultat. 
Intresserad? Då är det bara att anmäla ditt intresse i formuläret så hör vi av oss omgående.


vad säger tidigare deltagare?

Jag känner mig mycket lättare, starkare och gladare. 

Veronica har under 3 månader i vårt program tappat 8 kg fettmassa! Helt fantastiskt - vi är mycket stolta över hennes resa. (Det är hon också.)

"Det är så inspirerande och roligt att träna tillsammans i grupp som man gör när man går det här programmet. Jag känner mig mycket lättare, starkare och gladare."

Från coachningen har jag fått med mig saker att fundera över hur jag ska få en hållbar livsstil och fått verktyg för att kunna göra de förändringar som behövs.  Jag har även fått upp ögonen för den lågintensiva träningen och förstått att det är variationen som har gjort att jag har nått mina resultat både på vågen och med stresshanteringen.

Veronica har nått sitt första mål, nu ska hon fokusera på löpträningen inför nästa stopp - halvmaran 17 sep 2022.

Hejja Hejja! 

Har inte trivts med mig själv på många år, så nu bestämde jag mig - det var dags.

"Jag har gått ner 17 kilo! 😊 Jag började med soppor och bars i 4 veckor, 500 kalorier per dag. Sen efter det så äter jag 1200-1600 kalorier per dag. Äter inget socker, pasta, bröd och väldigt lite fett. Har inte trivts med mig själv på många år, så nu bestämde jag mig - det var dags. Är även sockerberoende så jag behövde bli av med ”sockerdjävulen”. Har haft ont i kroppen så jag behövde göra något åt det.


Man vet att man hittat rätt när man inte ens funderar på att ge upp

"Har testat massor av träningsformer och dieter förut. Det här är första gången jag sett så tydliga resultat och mått så bra samtidigt som jag tyckt att det varit kul. Jättetack till teamet som peppat mig på resan.” //Tommy

Jag har ju egentligen alltid vetat vad jag ska göra, men det är så himla svårt att få till det själv

"Det här är första gången jag sett så tydliga och snabba resultat. Bra mat-prat, nyttiga övningar och härlig pepp från teamet. Dessutom har det varit roligt också.” //Lotta

 

gratis vägning & konsultation!

anmäl dig här!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för de senaste nyheterna!