Noelles passion FÖR yoga 

Efter att ha dansat professionellt i USA och Europa i över 10 år behövde Noelle ett sätt att läka både kropp och själ. Hon drogs till yoga och pilates eftersom hon där kunde röra sig, stretcha och träna på ett mer smärtfritt och harmoniskt sätt.

Yogan blev det perfekta komplementet till dansen då den hjälpte henne att behålla styrka och balans, både fysiskt och mentalt. Efter flera år som dansare med Cirque du Soleil i Las Vegas, bestämde sig Noelle för följa sin nya passion med yoga på heltid och utbildade sig på Corepower Yoga 200 timmars Power Teacher Training Program i Los Angeles, Kalifornien. Efter certifieringen har hon undervisat Vinyasa och Yoga-Pilatesklasser på studior i hela Los Angelesområdet.

Noelle vill dela med sig till oss av sin kärlek till yoga och rörelse eftersom hon vet hur fantastiskt det kan kännas att verkligen överlämna sig till sin passion.

Ni träffar Noelle på Slow Vinyasa, Power Vinyasa och Yogalates. Boka i appen, här på hemsidan eller ring under öppettiderna.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för de senaste nyheterna!