Hitta hit: Mälarö Naprapatverk finns på plan 2 i Mälarö Träningsverks lokaler och kan ta emot alla som önskar bättre funktion i muskel och skelettapparaten. 
Mälarö Träningsverk samarbetar med Mälarö Naprapatverk!

Om du har en skada, ett akut ryggskott, stel nacke eller bara vill ha en djup triggerpunktmassage för att få en bättre restitution efter träning så är du välkommen till oss!

 

  • Pris: 690 kr/behandling
    Alla Mälarö Träningsverks medlemmer har högsta prioritet till behandling.
    Boka tid för behandling på länken nedan eller eller sms/ring 079-3417281.

Örjan är naprapat med 15 års klinisk erfarenhet av diagnostisering och behandling av både kontorsarbetare, motionärer och idrottare.

Han är medgrundare av Ryggklinikken i Bergen, Norge, och har samtidigt jobbat som ansvarig lärare på IFHs yrkesutbildning for muskelterapeuter. 

Örjan har ett stort idrottsintresse och har jobbat med idrottare från elit till motionär inom fotboll, löpning och handboll. Från akut omhändertagande på plats tills behandling och uppträning tillbaka till full funktion.

Han jobbar också med skadeförebyggande inom rörlighet, styrka och muskulär kontroll och har vidareutbildning inom STAC, kinesiotaping, rehabiliteringsträning, nervmobilisering, fasciabehandling och akupunktur/”dry needling”.

För att du ska få bästa möjliga hjälp när du kommer till oss inleder vi alltid med ett samtal om vem du är och vilka begränsningar/problem du upplever att ha. Om det är smärta, stelhet, rörelsehinder, upplevd svaghet, andningsbesvär el huvudvärk så är målet att vi tillsammans hittar orsaken till besvären och utarbetar en plan så att du kan känna lugn och rörelseglädje igen.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin för de senaste nyheterna!