VI GER DIG VERKTYGEN DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS! vill Du Vara med?

Grymma coachträffar och 2 st träningar i veckan med PT. Allt för att du ska hitta motivationen och glädjen i din träning. Samtidigt drar vi även igång Next Step för dig som gått WT eller annat program hos oss tidgare och vill etablera dina nya vanor på djupet.


VI HJÄLPER DIG TILL ETT LÄTTARE LIV! 

Välkommen till våra galet populära livsstilsprogram Weight Trainer och Next Step! 
Med roliga träningspass med PT, god mat och en massa grymma tips på hur du kan lyckas, coachar vi dig på resan mot dina mål! 
Alla kan vara med - vi anpassar och utmanar dig utifrån just din behov och önskemål. Allt för att du ska känna dig framgångsrik och få resultat. 
Intresserad? Då är det bara att anmäla ditt intresse i formuläret nedan så hör vi av oss omgående.


vad säger tidigare deltagare?

”Man vet att man hittat rätt när man inte ens funderar på att ge upp. Har testat massor av träningsformer och dieter förut. Det här är första gången jag sett så tydliga resultat och mått så bra samtidigt som jag tyckt att det varit kul. Jättetack till teamet som peppat mig på resan.” //Tommy

”Jag har ju egentligen alltid vetat vad jag ska göra, men det är så himla svårt att få till det själv. Det här är första gången jag sett så tydliga och snabba resultat. Bra mat-prat, nyttiga övningar och härlig pepp från teamet. Dessutom har det varit roligt också.” //Lotta

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för de senaste nyheterna!