Happy sunday

En dag fylld av inspiration, kunskap, träningsglädje, föreläsningar och nyheter. Söndagen den 4 februari erbjuder Mälarö Träningsverk träningseventet "Happy Sunday", under dagen kommer du kunna träna för Sveriges vassaste instruktörer & inspiratörer, lyssna på inspirerande föreläsningar, bland annat tjejerna bakom boken FOOD PHARMACY. Du behöver inte vara medlem för att delta, alla är välkomna!

Välkommen till Happy Sunday!
 

Såhär bokar du

Steg 1: Välj om du vill gå på hela eventet eller om du bara vill gå på Food Pharmacy föreläsning.
Bokning för hela eventet. 390:-. Food pharmacy föreläsning ingår: 

BOKA HÄR!Steg 2: Boka pass/föreläsningar.

När du bokat eventet får du en KOD i ditt bekräftelsemail. Logga in med KODEN nedan.

BOKA PASS/FÖRELÄSNINGARAlternativ:
Vill du endast gå på Food Pharmacy-föreläsning? 250:-
BOKA FÖRELÄSNING!

Föreläsning - kokboken Food pharmacy

Vi är enormt glada och stolta att få meddela redan nu att tjejerna bakom boken Food Pharmacy kommer till Mälarö Träningsverk på vårt event Happy Sunday 4:e februari 2018!!!

Tjejerna som har slagit igenom STORT med 2017 mest sålda bok Food Pharmacy som handlar om tarmfloror, goda bakterier och antiinflammatorisk mat och hur vi kan äta oss till ett friskare liv. De skriver om hur mycket vi själva kan påverka genom det vi äter.
Fokusera på vad du ska tillföra kroppen för härligheter snarare än vad du ska utesluta, så brukar det där andra lösa sig av bara farten. Kroppen kollapsar inte om det slinker ner en glasstrut eller Pina Colada. Visst, det stärker kanske inte vår tarmflora, men är det något vi har lärt oss så är det att tarmfloran inte mår bra av ångest. Vi föreslår att vi lägger ner allt vad hälsostress och dåligt samvete heter en gång för alla!

Gästinspiratörer

Hanna Lundh
Hanna är en mycket omtyckt LesMills-profil och Reebok-Athlete. Reser runt i landet på olika konvent och utbildningar. Hanna är tränare i bl.a BODYATTACK, BODYCOMBAT & BODYJAM.

​​​​​​​Jim Berg

Jim jobbar med att utbilda Spinning, RPM och BODYBALANCE instruktörer och att åka runt och hålla föreläsningar mot företag och gym samt hålla inspirationsklasser / presentera på konvent runt om i Norden. Plus diverse andra små projekt i sitt egna företag.

FIBONACCI FUN
Training is a numbers game! Tid i arbete, vilken procent, och vilken typ av arbete? Detta är några de intressanta frågorna vid varje träningspass. Kom och lek lite matte ihop med mig till svängiga toner och hårda tramptag.

Christian Mundt
Christian har tränat och tävlat i löpning under 30 år. Idag är han en väldigt uppskattad coach men också fortfarande själv tävlingsaktiv. Som coach tränar han både elitlöpare och motionärer med stor framgång, som SM-guld på maratondistans. Christians filosofi är att alltid utgå från individen och skapar utifrån det upplägg för att du ska nå dina mål.
Christian kommer att föreläsa om Löpträning för motionären – på eliten vis

Löpning är kanske större än någonsin och finns på många arenor idag. De traditionella landsvägsloppen konkurrerar idag med lopp i fjällen, över hinder eller extremt långa. Under den här föreläsningen får ni en inblick hur eliten tränar och hur ni kan applicera samma metoder för att ta er löpning till nästa nivå. Christian Mundt, tränare åt bl.a. 2017-års svenska mästare i Marathon, guidar er hur ni skall gå till väga, svarar på er frågor och ger praktiska tips. 


Kristin Andersson

Kristin är en välkänd träningsprofil och sponsrad Reebok Athlete som reser runt i världen på olika konvent, workshops och utbildningar. Förutom att hon är tränare och Program Coach för LES MILLS TONE™ i Norden, är hon även tränare och presentatör i BODYBALANCE®, BODYPUMP®, BODYATTACK® och CXWORX®.

LES MILLS TONE™

LES MILLS TONE™ den perfekta klassen för dig som är nybörjare, men även dig som vill få ett effektivt och funktionellt träningspass. Klassen är 45 minuter och innehåller både kondition, styrka och core. Övningarna är enkla men effektiva och musiken modern och inspirerande.
 


Charlotte Carlén

Likt Kristin är Charlotte en omtyckt Les Mills-profil och sponsrad Reebok Athlete som bland annat spelat in BODYPUMP® 100 på Nya Zeeland.
Musikanalys, glädje och prestigelöshet kännetecknar hennes klasser. Förutom LES MILLS BARRE™ jobbar Charlotte som Les Mills-tränare i programmen SH´BAM®, BODYJAM® och BODYPUMP®.

LES MILLS BARRE™

LES MILLS BARRE™ är en 30-minutersklass inspirerad av balett. Klassiska rörelser från balett kombineras med lättare styrkeövningar för att stärka och forma kroppen på ett graciöst sätt. Klassen passar både nybörjare och mer vana, där fokus ligger på att våga och ha kul!

Schema

Minimässa

Under dagen kommer vi att ha en minimässa med några utvalda företag på Ekerö som kommer att erbjuda fina erbjudanden.

Ekerö hälsorum
De kommer att erbjuda gratis 10-15 min behandlingar, idrottsmassage/massageterapi/koppning/laser/tejpning.
www.ekerohalsorum.se


Casall
Det kommer att finnas möjlighet att köpa superfina kläder från Casall.
www.casall.com


Sense hud och hår
Katarina erbjuder Ansiktsmassage med härliga produkter och Åsa svarar på allt som har med fransar och tatuering av bryn att göra och Lina står och ger stylingtips med de nya fina håraccessoarerna samt att de har produkter till försäljning som passar bra i träningsväskan. Kan hända att de har något oemotståndligt erbjudande med.
www.salongsense.com

dont hide